maanantai 15. tammikuuta 2018

Kajaani KV 14.1.2018

Niin on vuoden 2018 ensimmäinen näyttely käyty Kajaanissa ja varsin hienosti meillä alkoi.

Tuomarina Jari Partanen, Norjasta. Osottautui varsin tarkaksi tuomariksi ja mittatikkua heilutti varsin monen koiran kohdalla. Bablokin pääsi mittatikun alle ja oikein tuomari osasi mittaushommat kun sai 39,5cm minkä on monet muutkin tuomarit saanut, sekä minä itse myös jos olen mitannut.

Hienon arvostelun sai Bablo ja tuloksena
Kiitäjän Bablo AVO ERI 3

Tyypikäs kokonaisuus. Koon ylärajalla. Erinomaiset pään linjat ja hyvä pituus. Kauniit silmät. Erinomaiset korvat. Hyvä kaula. Riittävän täyteläinen runko. Oikea eturinta. Hieman pehmeät ranteet. Kaunis takaosa. Hyvä matala kinner. Kauniit sivuliikkeet. Hyvä päällyskarva, ei täydessä turkissa tänään. Kauniisti esitetty. Miellyttävä käytös.  

Remu hienosti upealla arvostelulla 
Onnenpisaran Voittamaton Riemu VAL ERI2 SA PU2 VARA-CACIB
Hyvin viehättävä kokonaisuus. Erinomainen koko. Selvä sukupuolileima. Erinomaiset korvat. Hyvin kaunis ilme. Erinomaiset pään linjat. Erinomainen kaula. Ihana eturinta. Riittävän täyteläinen runko. Tiivis lanne. Erinomainen lantio. Tehokkaat sivuliikkeet. Ihana asenne. Kauniisti esitetty. Erinomainen karva.  

Sodankylästä Jaana tuli Viima neidin kanssa myös ja minä kävin neidin kanssa pyörähtämässä kehässä todella hienoin tuloksin.

Kiitäjän Bettiina NUO ERI1 SA PN4 SERTI, VARA-CACIB joka muuttuu CACIBIKSI  

Viimalle siis ensimmäinen SERTI JA CACIB, ihan huikean mahtavaa!!! Kyllä kasvattaja oli yhtä hymyä ja tais myös Jaana omistaja olla myös. 

Nyt vaan kovalla tohinalla suunnittelemaan näyttelyitä mihin päin suunnistetaan tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti