sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Nami

Nami siis tuli meille kotiin kasvattajan luota kun siellä pennut oli jo luovutusikäisiä ja näin myös sijoitussopimus päättyi. Nami siirtyi minun omistukseen.
Kotiin paluu ei mennyt kuitenkaan ihan niinkuin toivoin. Namin käytös oli ihan ihmeellistä. Nami oli todella levoton, läähätteli, lipoi kielellä hermostuneesti, hiipii, köyristelee ja reagoi tosi voimakkaasti kaikkiin pentujen ääniin. Todella stressaantunut. Stressitila tuli varmaan siitä kun täällä toinen narttu ja sen pennut. Niinpä tein päätöksen että Namin on parempi mennä tyttäreini Jennin luo ainakin siihen asti kun pennut on luovutettu. Jennin kans kun ollaan jo aiemmin sovittu että Nami menee sinne juoksujen ajaksi, niin nythän oli hyvä tilaisuus myös kokeilla miten siellä Namilla menee.

Namilla on Jennin luona koirakaveri Peppi joka on kääpiopinseri. Nami ja Peppi ovat siis entuudestaan tuttuja ja ovat leikkineet aina yhdessä ollessa.
Namin oireet stressistä hävisi Jennin luona, joten tämä oli todella hyvä päätös.
Nami on nyt ainakin siihen asti että pennut luovutetaan ja Fanni viedään kotiin. Sitten katsotaan mitä tehdään, jääkö Nami asustelemaan pitemmäksi aikaa Jennille vai tuleeko tänne.
Nami on kyllä sellainen "säätäjä" täällä poikalaumassa että voi olla paremi olla Jennin luona. Onhan Nami tämän meidän lauman pomo täällä ollessa, joten ehkä pojillakin on helpompaa ilman Namin läsnäoloa.

Katsellaan ja mietitään, koiran parasta ajatellen edetään sekä tehdään päätöksiä. Jenni ja Eemeli muuttaa tähän ihan meidän lähelle, noin 200m päähän niin eipä ole mikään ongelma nähdä Namia jos siellä asustelee. Yhteisiä lenkkejä Jennin ja koirien kans tullaan tekemään jatkossa tosi paljon, aivan ihanne tilanne minulle sekä Jennille, Eemelille ja lapsille, sekä koirille.

Nami Jennin luona
Peppi ja Nami, bestikset Jennin sanojen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti