torstai 20. kesäkuuta 2013

Nasu ♥

Nasu lähti lauantaina 1.6.13 "loman" viettoon Suomussalmelle, ilahduttamaan Heikkisen perhettä. Yhteyttä pidettiin Arjan kans tiuhaan ja kuulumiset oli todella ihania. Nasu oli "kotiutunut" heille todella hyvin ja varmaan tähän auttoi myös se että Nasulla oli shelttiherra Elmo siellä kaverina.
Tarkoitus oli että Nasu on Heikkisen perheessä viikon, mutta kun poijilla meni jutut niin hyvin yksiin Nasu jäikin pitemmäksi aikaa. Ajan kuluessa ja perheen tutustuessa Nasuun paremmin Arja ehdottikin että jos Nasu jäisi heille sittekin kokonaan. Minullahan ei tätä asiaa vastaan ollut mitään kun tiesin että Nasulla on Heikkisten perheessä hyvä olla ja saa paljon enemmän huomiota mitä täällä meidän laumassa.

Sunnuntaina 15.6.13 olimme Minitiimipäivillä Miinan luona ja Arja + lapset, sekä Nasu ja Elmo tulivat sinne myös. Oli kyllä ihana nähdä Nasua ja ihan sama Nasuhan se oli vaikka oli pari viikkoa ollut pois meidän luota. Iloinen hännän heiluttaja ja niin onnellisen oloinen.
Niin teimme Arjan kans paperit ja niin Nasusta tuli Heikkisen perheen koira.
Haikea mieli itsellä ja kyyneleitä sai sunnuntaina pyyhkiä moneen otteeseen. Ikävähän se jäi Nasua ja luulenpa että tämä ikävä ei lopu koskaan, mutta ehkä ajan kans helpottaa.
Ratkaisu oli oikea ja tiedän että Nasu on ONNELLINEN Heikkisen perheen luona. Näin myös sen mitä halusin että Nasu oli sulattanut Arjan ja lapsien sydämmen täysin. Olivat todella onnellisia kun saivat Nasusta Elmolle kaverin, sekä uuden perheenjäsenen :)

Nasu kuva Arja Heikkinen

Elmo ♥ ja Nasu ♥ kuva Arja Heikkinen
veljekset kuin ilvekset Nasu ja Elmo kuva Arja Heikkinen


3 kommenttia:

 1. Ihana, että Nasulle löytyi koti, jossa on myös koiramaista seuraa :)

  VastaaPoista
 2. Nasu näyttää iloiselta ja tyyväiseltä :)
  Ja totta tosiaan, Nasu ja Elm ovat veljekset ovat kuin ilvekset! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania hymyileviä kuvia Nasusta :)

  VastaaPoista