lauantai 27. huhtikuuta 2013

Outokumpu 21.4.2013 ryhmänäyttely

Lähdimme lauantaina 20.4. ajelemaan kohti Kuopioa Tervosen Maaritin ja seitsemän sessukan kans. Yöpaikka Kuopiossa ja sieltä jatkoimme matkaa sunnuntaiaamun Outokumpuun.

Nartuilla tuomarina Tarja Löfman. Nami juniorinartuissa ja hienosti neiti esiintyi vaikka liike oli minun mielestä vähän laiska. No, tuloksena ERI 3, SA.

Uroksilla tuomarina Hans Almgren, Ruotsista. Nino nuorten luokassa ainoana, tuloksena ERI 1, SA. Onni tepasteli avouroksissa Karjalaisen Tiinan handlaamana, tulos EH.

Parasnarttukehän otti Hans Almgren, joka oli päätuomari. Hänen piti vahvistaa SA:t. Nami jatkoi hienoa esiintymistään ja liikekkin oli jo himpun reippaampaa. HURJAA, Nami voitti kaikki nartut elikkä PN 1, SERTI :)

Parasuroskehä ja HUIPPUA Nino voitti kaikki urokset elikkä PU 1, SERTI :)

ROP:in valinta ja tämä oli kyllä harvinaista herkkua kun Nino ja Nami kahdestaan kehässä. Tervosen Maarit handlasi Namin ja minä Ninon. Nino vei tässä kisassa pidemmän korren ollen ROP ja Nami VSP.

Ryhmäkehän otti Irina Poletaeva. Alkujännityksen jälkeen Nino rentoutu ja LIIKKUI KUIN UNELMA. HURJAA, HUIPPUA.... Nino voitti ryhmän, elikkä RYP 1.

BIS kehän otti myös Irina Poletaeva, siellä voiton vei bichon frisé ja Nino siis BIS 2. :)

Kerrassaan UNELMA päivä, että pää oli sekaisin tämän näyttelyn jälkeen.

Nino RYP 1
 
Nino BIS 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti