sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Piteå Nord ja Tornio Nord 16.-17.7.2022

Kerrassaan upea näyttelyviikonloppu .

Lauantaina hyppäsin Kuivalan Maikin kyytiin ja ajeltiin Ruotsiin Piteån Nord näyttelyyn.
Tuomarina Paul Lawless Irlannista.

Igro, Marsoline Orlando upeasti JUN ERI1 SA PU2 SERTI ja VARA NORD-SERTI, elikkä kun Igor täyttää kaksi vuotta ja tulee Suomen muotovalioksi niin samalla kertaa tulee myös Ruotsin muotovalioksi. Jihuuu!!! Helmikuun 17pv täyttää 2v joten sitten pääsee sitä viimeistä sertiä metsästämään.

Severi hienosti VAL ERI2

Tuhannet kiitokset Maikille matkaseurasta ja mulle ummikolle tulkkauksesta. Onnea myös neitokaisten hienosta menestyksestä. 

Igor, kuva Jostein Tostrup

Sunnuntaina hyppäsin Karjalaisen Tiinan kyytiin ja hurautimme Tornion Nord näyttelyyn.
Tuomarina Juha Putkonen

Igor jälleen upeasti NUO ERI1 SA PU2 VARA NORD-SERTI
17kk. Ihannekokoinen. Erinomaiset rungon mittasuhteet ja luusto. Kaunislinjainen, ryhdikäs. Komeapiirteinen urosmainen pää. Hyvin taittuneet korvat. Kauniit tummat silmät. Hyvin pyöristynyt kuono. Hyvä purenta ja erinomainen alaleuka. Kaunis ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Erinomainen karva. Soopeli. Hieman pysty olkavarsi. hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu hyvällä taka-askeleella, hieman epävakaasti edestä.

Severi, Kiitäjän Gamu VAL ERI3
Koon ylärajalla. Kokoon sopiva luusto. Rungon mittasuhteiltaan pitkä. Pyöreyttä kallossa. Hyvin taittuneet korvat. Hyvät silmät, purenta ja alaleuka. Sopivan pyöristynyt kuono-osa. Hyvä ylälinja. Tilava runko. Hyvä eturinta. Lanne saisi olla lyhyempi. Hyvä lantio ja häntä. Paremmin kulmautunut takaa kuin edestä. Liikkuu hyvällä taka- askeleella.

Kasvateista Milla, Kiitäjän Just A Lady ensimmäistä kertaa kehässä ja niin hienoste tepsutteli JUN EH4, Kiitos Ritva ja Onnea, kiva oli nähdä!

Suuret kiitokset Tiinalle matkaseurasta ja otetaanpa muutaman viikon päästä uudestaan kun ajellaan vähän kauemmas yökuntiin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti