tiistai 5. joulukuuta 2017

Tampere 25.-26.11.2017

Tämän vuoden viimeiset näyttelyt meille käytiin Tampereella.
Niin hulvattoman hauska ja varmasti ikimuistoinen reissu tehtiin Karjalaisen Tiinan sekä koirien kanssa junalla matkustaen. Perjantaina lähdettiin ja sunnuntaina puksuteltiin junalla takas. Ihan mahtava reissu kaikkinensa, mukavassa seurassa.
Kasvattini Bella tuli Mäkisen Ninan ja Jarnon kanssa myös Tampereelle ja näinkin neitiä ensimmäistä kertaa luovutuksen jälkeen. Ihana neiti!

Näyttelyt meillä meni todella hienosti:
Lauantaina Bablo AVO ERI1, Remu VAL ERI1 SA PU1 VSP ja Bella ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä junioriluokassa EH, tuomarina Päivi Eerola

Sunnuntaina Bablo upeasti AVO ERI1 SA PU2 SERTI VARA-CACIB ja Remu VAL ERI2 SA PU3, tuomarina Tarja Löfman

Kiitäjän Bablo AVO ERI1 SA PU2 SERTI VARA-CACIB
Tuomari Tarja Löfman

1v10kk, erinomaisen tyyppinen uros. Oikeat mittasuhteet ja vahvuus. Hyvä purenta. Puhdaspiirteinen pää, jossa oikea pituus ja linjat. Kauniit silmät. Ikäisekseen hyvin täyttynyt runko. Tasapainoiset kulmauset ja hyvä lantion asento. Liikkuu hyvällä askelpituudella, hieman löysästi edestä. Erinomainen karvanlaatu.

Kiitäjän Bablo, kuva Marianne Timonen


Onnenpisaran Voittamaton Riemu VAL ERI2 SA PU3
Tuomari Tarja Löfman
4-vuotias. Erinomaisen tyyppinen kaunislinjainen uros. Oikea koko. Hyvä purenta ja pigmentti. Kaunisilmeinen pää, jossa hyvt mittasuhteet. Hieman pysty lapa, muuten hyvin kulmautunut. Hyvä rintakehän syvyys. Eturinta voisi olla selvempi. Oikea-asentoinen lantio ja hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu kevyellä vaivattomalla askeleella, ahtaasti takaa. Erinomainen karvan laatu ja kaunis väritys.
 


Onnenpisaran Voittamaton Riemu, kuva Marianne Timonen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti