tiistai 18. heinäkuuta 2017

Oulu KV 15.-16.7.2017

Ouluun olin ilmoittanut Remun, Bablon ja Jymyn. Kasvateista myös Viima, Kiitäjän Bettiina oli tulossa Jaanan kanssa.

Lauantaina tuomarina Johan Wulteputte Belgiasta

Jymy junioriuroksissa ja pokkasi ensimmäisen H:n. Tuomari kysyi Jymyä tutkiessa että onko tämä agilitykoira kun poika on hiukan hoikassa kunnossa. No, kyllähän monella hienolla koiralla pitää se yksi H olla.

Bablo nuortenluokassa ja tuloksena NUO ERI 3 SA

Remu valioissa ja tuloksena VAL ERI 3 SA

Niinpä PU kehään mentiin minä Bablon kanssa ja Remu Tiinan kanssa. Tuomari juoksuttaa ja juoksuttaa... sitten ottaa "jatkoon" valiouroksista Lucan JA sen jälkeen Bablon, sekä valiouroksista Ninon pojan Sasun kuin myös neljäntenä Remun poika Jäbä. Taas juostaan kehää ympäri useita kertoja jonka jälkeen tuomari sanoo että tässä on järjestys... 1,2,3,4
Siinä sitä ihmetteli kehäsihteerit ja kaikki muutkin, mutta tuomari rauhallisesti selvitti että hän tietää että oli kolmas kilpailuluokassaan, mutta nyt liikkuu paremmin kuin nämä toiset. Joten Bablo PU2 SERTI VARA-CACIB joka vahvistuu CACIBIKSI. Ihan mieletöntä, olin kyllä niin äimänä tästä mutta en valita hieno päätös tuomarilta!!! Jiihaaa!!! Bablolle toinen CACIB!

Viima hienosti NUO ERI 4


Sunnuntaina tuomarina Paul Stanton, Ruotsi

Jymy oli yön aikana muuttunu ERINOMAISEN arvoiseksi ja niinpä poika vielä voitti junioriurokset sekä sai SA:n. PU kehässä epävirallisesti PU5 VARA-SERTI.

Bablo NUO ERI 2

Remu VAL ERI 3 SA PU 4

Viima NUO ERI 2 SA

Hieno viikonloppu ja kyllä varmasti on ikimuistettava tapaus tämä lauantain tuomarin ratkaisut. Nartuissakin muutteli järjestystä PN kehässä, mikä on todella harvinaista yleensäkkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti