lauantai 31. joulukuuta 2016

Hyvää ja Onnellista uutta vuotta 2017!

Niin paljon mahtui taas vuoteen tähän, jota on jäljellä enää ihan vähän. Sä enkelin siivin uuteen vuoteen kulje ja keskiyöllä toivoen silmäsi hetkeks sulje. Anna kauniiden toiveiden sua uudelle vuodelle kantaa ja seikkailumielellä katso mitä se sulle antaa.
Hyvää ja Onnellista uutta vuotta 2017!

FI MVA JMV-14 V-16 Onnenpisaran Voittamaton Riemu, kuva Titta Jönkkäri

maanantai 12. joulukuuta 2016

Helsinki Winner-16 ja Helsinki Voittaja-16

Messariin koiristani lähti Nami, Remu ja Bablo.

Minä ja pojat matkustettiin eri kyydillä kun Nami neidillä juoksu sekä tietenkin tärppipäivät. Matkaseurana meillä Sipolan Seija ja Juha neljän sheltin kanssa.
Nami neiti tuli Riikan ja Tuomon mukana, kiitos ihanat!

Lauantaina tuomarina Maija Heinilä, Norja.

Bablo, Kiitäjän Bablo JUN ERI 1 SA PU 4 VARASERTI ja ensimmäinen titteli HeJW-16
Erinomainen tyypiltään. Urosmainen. Oikeanmuotoiset korvat ja silmät. Yhdensuuntaiset pään linjat. Kaunis kaula ja selkä, ylälinja. Tarpeeksi matalat kintereet. Hyvin kulmautunut. Kantaa häntänsä rodunomaisesti. Ok liikkeet. Karvapeite ei parhaassa kunnossa.

Remu, Onnenpisaran Voittamaton Riemu VAL ERI 1 SA PU 2 CACIB
Tasapainoinen, kaunispäinen. Aavistuksen suorat olkavarret. Sopiva luusto. Kaunis ylälinja. Hieman painuneet ranteet. Kaunis karvapeite. Hyvät kulmaukset takaa. Tassut voisivat olla tiiviimmät takana. Liikkuu rodunomaisesti sivulta, hieman ahtaasti takaa.

Nami, Dash'ing Leading Lady VAL ERI 1 SA PN 1 CACIB ROP ja titteli HeW-16
Erinomainen tyyppi. Narttumainen. Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis ilme. Oikeanmuotoiset korvat. Erinomainen ylälinja. Erinomaiset kulmaukset. Kaunis karvapeite. Liikkuu hyvin.

Ihan uskomattoman hieno päivä, Nami neiti vei potin tänään ja nyt on Bablo tienannut Shetlanninlammaskoirien ykkösruusukkeen. Kolme näyttelyä ja kaikista ERI sekä tänään myös PU-sijoitus. Ihan mieletön kakara ja oma kasvatti, oon ihan onnesta sekasi.


Sunnuntaina tuomarina Päivi Eerola, Suomi.

Bablo, Kiitäjän Bablo JUN ERI 4
Kauttaaltaan vielä kapea, mutta ääriviikoiltaan hyvin lupaava. Hyvin tyylikäs uros. Puhdas pään kiila. Pitkä otsapenger. Tummat silmät. Riittävä alaleuka. Kaunis kaula ja ylälinja. Riittävästi edestä, hyvin takaa kulmautunut. Karvapeite tulossa. Esiintyy kauniisti eduksi.

 Bablo

Nami,  Dash'ing Leading Lady VAL ERI 3 SA
Vankka narttu. Hyvä koko. ja sukupuolileima. Hyvä litteä kallo. Kookkaat korvat. Kaunis ylälinja. Matala kinner. Tasapainoinen liikunta. Esiintyy kauniisti eduksi.

Nami


Remu, Onnenpisaran Voittamaton Riemu VAL ERI1 SA PU1 CACIB ROP RYP1 BIS3 ja titteli V-16
Hyvin kaunis uros. Erinomainen koko ja voimakkuus. Pitkät pehmeät linjat. Hyvin kaunisilmeinen urosmainen pää. Kauniisti pyöristynyt kuono-osa. Kauniit silmät ja korvat. Pitkä kaula. Hyvä eturinta. Tasapainoinen vaivaton liikunta. Viihtyy kehässä. Esiintyy kauniisti edukseen. Suuresti miellyttävä kokonaisuus.

Remu



VSP Onnenpisaran Hurmaava Hellä ja ROP Onnenpisaran Voittamaton Riemu




Ryhmäkehässä tuomarina Harry Tasti, Suomi ja Remu siis RYP 1
BIS-kehässä tuomarina Annukka Paloheimo ja Remu siis BIS 3

Ihan käsittämättömän upeaa, niin mieletöntä että ei meinaa tajuta.
Teimme siis rotumme historiaa, ensimmäinen shetlanninlammaskoira joka on Messarissa sijoittunut BIS kehässä.

Onnenpisaran Voittamaton Riemu BIS 3, kuva Seija Sipola