lauantai 27. huhtikuuta 2013

Outokumpu 21.4.2013 ryhmänäyttely

Lähdimme lauantaina 20.4. ajelemaan kohti Kuopioa Tervosen Maaritin ja seitsemän sessukan kans. Yöpaikka Kuopiossa ja sieltä jatkoimme matkaa sunnuntaiaamun Outokumpuun.

Nartuilla tuomarina Tarja Löfman. Nami juniorinartuissa ja hienosti neiti esiintyi vaikka liike oli minun mielestä vähän laiska. No, tuloksena ERI 3, SA.

Uroksilla tuomarina Hans Almgren, Ruotsista. Nino nuorten luokassa ainoana, tuloksena ERI 1, SA. Onni tepasteli avouroksissa Karjalaisen Tiinan handlaamana, tulos EH.

Parasnarttukehän otti Hans Almgren, joka oli päätuomari. Hänen piti vahvistaa SA:t. Nami jatkoi hienoa esiintymistään ja liikekkin oli jo himpun reippaampaa. HURJAA, Nami voitti kaikki nartut elikkä PN 1, SERTI :)

Parasuroskehä ja HUIPPUA Nino voitti kaikki urokset elikkä PU 1, SERTI :)

ROP:in valinta ja tämä oli kyllä harvinaista herkkua kun Nino ja Nami kahdestaan kehässä. Tervosen Maarit handlasi Namin ja minä Ninon. Nino vei tässä kisassa pidemmän korren ollen ROP ja Nami VSP.

Ryhmäkehän otti Irina Poletaeva. Alkujännityksen jälkeen Nino rentoutu ja LIIKKUI KUIN UNELMA. HURJAA, HUIPPUA.... Nino voitti ryhmän, elikkä RYP 1.

BIS kehän otti myös Irina Poletaeva, siellä voiton vei bichon frisé ja Nino siis BIS 2. :)

Kerrassaan UNELMA päivä, että pää oli sekaisin tämän näyttelyn jälkeen.

Nino RYP 1
 
Nino BIS 2

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Vaasa KV 13.4.2012

Aamuyöllä 03.30 lähdin ajelemaan kohti Vaasaa Ninon ja Namin kans. Kempeleestä koukattiin matkaseuraksi Tervosen Maarit, sekä Susu & Hani.

Kehässä ensin Nino nuortenluokassa. Hienosti meni, Nino ERI 2, SA, PU 4. Tämähän oli jo kolmas PU sijoitus tälle vuodelle :)

Nami tepasteli juniorinartuissa. Hienosti tepasteli, tuloksena juniorinarttujen voitto elikkä ERI 1, SA. Niinpä odoteltiin PN-kehää.
Kyllä täytyy sanoa että siellä Nami RÄJÄYTTI POTIN, ollen PN 1, SERTI! Jee, jee, sehän oli Nami-kakaralle ensimmäinen SERTI :)
No, sitten jatkoimme kehässä kun tuomari valitsi ROP:in. Ja voi mahoton, tuntu ettei tämä voi olla totta. Nami neitokainen ROP :D Siis ihan HUIKEET fiilikset ja kyllä siinä tirautettiin kyyneleet Maaritin kans.

Ryhmäkehistä haimme vain kokemuksia ja kyllähän se 10kk ikäselle Nami neitokaiselle olikin iso kokemus.

Kyllä oli HUIPPU näyttelyreissu!

Nami kehässä

lauantai 6. huhtikuuta 2013

OKK:n agikisat 6.4.2013

Agikisat OKK:n hallilla ja olin ilmonnu Sulon kolmelle radalle. Noustiin siis Activen kisoissa 2-luokkaan ja ehdimme yhden hypärin käydä starttaamassa tässä luokassa.

Ensimmäisenä agirata ja HURJAA tuoksena 0, sija 3 + LUVA! :) Voi mahoton että mamma oli tyytyväinen, Sulo on vaan niin upea kisakaveri.

Toinen myös agirata ja JIHAA siitä 0-voitto + LUVA! :) Tämä oli jo niin HUIPPUA että pää oli mammalla ihan sekasi.

Hypärille lähdettäessä olo oli sellainen ohjaajalla että kyllä tänä päivänä on kaikki jo annettu ja nollaa ei tarvi vielä tulla. Tulos oli hyl :) Asennetta ei siis löytynyt enää kolmannelle radalle, mutta se ei nyt tässä tilanteessa/vaiheessa haitannut yhtään.

Olen NIIN YLPEÄ ja ILOINEN että olemme Sulon kans löytäneet sen yhteisen sävelen agiliitelyyn. AIVAN HUIPPU HIENO PÄIVÄ!