sunnuntai 12. elokuuta 2012

5.8.2012 Taina ja Edi

Edi siis oli Airaksisen Tainan luona kun me olimme Kuopion reissulla. Sunnuntaina Kemin agikisoissa ja minä odottelin kuumeisena kuulumisia.

Taina soitti ja kertoi... eka radalta kymppi, muuten ihan hienoa menoa. Toiselta radalta vitonen, kun toiseksi viimeinen rima oli tullut alas. Tämä oli ollut jo todellisen hienoa menoa. No...
Kolmas agirata ja siitä HIENOSTI 0-VOITTO ja SERTI, sekä siirto 3-luokkaan!
JIPII, JEE, JEE, olin ihan sanaton näistä uutisista. Kyllä on Tainan ja Edin yhteistyö lähtenyt mahtavasti toimimaan!

Aivan SUPER, SUPER PALJON ONNEA TAINA JA EDI!

Kuopio 3.-5.8.2012

Torstaina lähdimme Karin ja neljän koiruuden kanssa ajelemaan kohti Kuopiota. Mukana Onni, Sulo, Nino ja Nami. Nasu pääsi hoitoon tyttäreni Hennan luo, missä on aiemminkin ollut paijattavana ja helliteltävänä. Edi taas meni jo keskiviikkona Airaksisen Tainan luo, koska agikisat sunnuntaina.
Matkalla treffasimme Tervosen Maaritin ja Petrin kans ja peräkanaa ajelimme Kuopioon. Pysähdyimme näyttelypaikalle ja pystytimme kepojen avustuksella teltan sinne valmiiksi näyttelyviikonloppua varten.
Mökki oli todella ihanalla paikalla ja aidattu piha-alue oli enemmän kuin plussaa. Koirat sai juosta vapaana, eikä tarvinnu kokoajan olla niitä vahtimassa. Ihanan rauhallinen paikka ja pihasauna kruunasi sen vielä.

Perjantaiaamuna Maarit ja minä, sekä Hani, Säde, Onni ja Nino lähdimme näyttelypaikalle, kun kepot jäi aikaa viettämään aikaa möksälle muiden koiruuksien kans.
Tuomarina Höier Charlotte, Tanskasta
Nino ensin junioriuroksissa tuloksella ERI 1, SA ja Onni avouroksissa tuloksella AVO ERI 1. Karjalaisen Tiina handlasi Onnin ja todella hienosti jäbä Tiinan kans esiintyi, harmittavasti vaan SA jäi saamatta. Kiitokset Tiinalle Onnin hienosta handlauksesta. Tuomari olikin todella tiukka ja vain neljä urosta sai SA:n joista kaksi valiouroksista, yksi veteraaniuros ja Nino junnu-uroksissa.
Parasuroskehässä siis neljä urosta ja JIHUU, JIPII, Nino VOITTI kaikki, ollen siis PU 1, SERTI :) Tuomari tykkäsi todella paljo Ninosta, sieppasi jopa syliin parasuros kehän jälkeen ja tuumasi että vie Ninon Tanskaan :)

No, narttukehän jälkeen ROP:in valinta ja ROP oli Fi MVA Foxitar Kerttufox, eilikkä Karjalaisen Tiinan ja Juhan ihana Kerttu. Niinpä Nino sai VSP-tittelin.
Tuomari valitsi myös Ninon ROP-junioriksi, joten jäimme odottelemaan isoa kehää. Päivän kruunasi vielä Maaritin Hanin Susadan Dasha-Darysha ROP-veteraani titteli. Onnea Maarit!

Kävimme pyörähtämässä isossa kehässä hakemassa KOKEMUKSIA :)

ROP Fi MVA Foxitar Kerttufox
 VSP Minitiimin You Make Hearts Sing
kuva Miina Lukkari
 
Lauantaiaamuna taas näyttelypaikalle. Tänään tuomarina Andersson Johnny, Ruotsista.
Nino JUN ERI 1, SA ja Onni EH.
Nino parasuroskehässä ja oli sitten hienosti PU2, SERTI.
Päästiinkin ajelemaan möksälle ajoissa ja oli kyllä ihana päästä rentoutumaan. Saunottiin ja käytiinpä Maaritin kans ottamassa talviturkit pois järvessä.

Sunnuntaina Shelttejen erikoisnäyttely. Hienosti järjestetty näyttely, suuret kiitokset siitä näyttelyn järjestäjille.
Nino tepasteli junnu-uroksissa tuloksena ERI2, SA ja Onni avouroksissa tuloksena ERI4.
Maaritin Hani vetäisi täyden potin ollen ROP-veteraani, Miljoonasti Onnea Maarit tätäkin kautta! On Hani niin ihana mummukoira!

Todella mukava ja hieno näyttelyviikonloppu! Kiitokset Maaritille ja Petrille möksäseurasta. Suuret KIITOKSET täytyy myös sanoa Karille ja Petrille minun ja Maaritin huolehtimiseta näyttelypäivinä, RUOKA OLI AINA VALMIINA! KIITOS!!!