torstai 24. toukokuuta 2012

23.5.2012 KAS:in agikisat/iltakisat

Ajelin keskiviikkoiltana Onnin ja Sulon kans KAS:in järjestämiin iltakisoihin.
Ensin radalle starttasi Sulo ja tämä oli ensimmäinen agirata virallisissa kisoissa. Alku meni ihan mukavasti. Kepeillä ensimmäinen kielto, mutta toisella kerralla kepit meni mallikkaasti loppuun asti. Keinu meni hyvin vaikka näytti siltä että Sulo vähän "säikähti" sitä, tuntui että oliko se jotenkin kevyt, tiedä sitten.? Toinen kielto renkaalta mitä pelkäsinkin, mutta sekin korjattiin ja hyvin jatkettiin taas matkaa. Sitten mamma myöhässä ja kolmas kielto hypyltä, no set ei meidän menoa hidastanut vaan taas matka jatkui. A-este meni mallikkaasti, hieno kontakti. Puomille meno tuotti ongelmia, Sulo vissiin luuli sitä taas keinuksi. No, houkuttelemalla sain Sulon puomille ja hyvin varovasti meni puomin ylösnousu, mutta sitten tuli jo vauhtia kun taisi hoksata ettei ole keinu. Todella, todella hieno alastulokontakti ja niin siitä enää yksi hyppy ja olimme maalissa. Hyvää kokemusta Sulolle, paikan ja eri esteiden suhteen. Mamma oli tyytyväinen, koska uusia kokemuksiahan me näin alussa haemme :)

Onnin kans radalle, yhdeksän estettä todella mallikkaasti ja sit mamma myöhässä. No, hypyltä kielto ja matka jatkui. Taas mamma myöhässä ja toinen kielto hypyltä. Hyvin irtosi putkeen ja sitten se kosahti kun TAAS mamma myöhässä ja Onni ehti hypätä yhden hypyn väärään suuntaan. Emme jääneet sitä korjailemaan vaan jatkoimme hienosti maaliin asti. Yhteistyö tuntui hyvälle ja ihan sujuvaa menoa, elikkä hyvillä mielin katse seuraaviin kisoihin :)

Sulo kepeillä
kuva Sari Eskelinen
Sulo hyppy
kuva Sari Eskelinen

maanantai 21. toukokuuta 2012

Kempeleen ryhmänäyttely 20.5.2012

Aamulla ajelin Kempeleeseen Onnin, Sulon ja Ninon kans. Olimme hyvissä ajoin paikanpäällä, joten ehdittiin tehdä pieni kävelylenkki lähimaastossa.

Ensimmäisenä kehään asteli Nino junioriluokassa. Erittäin kauniisti Nino esiintyi ja niinpä siitä ERI sekä luokkavoitto kera SA:n.

Nuortenluokassa tepasteli Sulo ja hieno tulos ERI 3. Saimme siis sen mitä lähdimme hakemaan elikkä agilityä varten tulosta. Sekin meni yli odotusten vielä todella upean arvostelun kera :)

Avoimissa uroksissa Onnin kans ja tuloksena ERI sekä luokkavoitto kera SA:n. Kyllä mamma oli yhtä hymyä :)

Parasuros kehässä siis Onni ja Nino. Mä esitin Ninon ja Karjalaisen Tiina handlasi Onnin. Hurrrjaa Nino kakara tepasteli hienosti PU 2-sijalle ja SERTI, jee, jee, jipii, jipii, kyllä tuntui hyvälle.
No eipäs se riemu siihen loppunut, Onni esiintyi kuin unelma Tiinalle. Oli todella rento ja näytti että jopa nautti esiintymisestä Tiinan kans. Tämä tuotti tulosta ja Onnille VARA-SERTI. Että mä olin "haljeta" Onnesta, miun ihanat poijat Onni ja Nino!!! Suuret KIITOKSET Tiinalle Onnin esittämisestä!
Poikien arvostelut lisätty omille sivuille.

Olimme myös Ninon kans Miinan elikkä Minitiimin kasvattaja ryhmässä. Minitiimi vei voiton ja niin jäimme vielä odottelemaan isoon kehään menoa.
Hienosti meni sielläkin, Minitiimin kasvattajaryhmä hienosti BIS 2! Hurjan paljon Onnea Miinalle!

Nino Kempeleessä
kuva Heli Turtinen

maanantai 7. toukokuuta 2012

agiviikonloppu 5.-6.5.2012

Lauantaina ajelin Onnin kans OKK:n agikisoihin Haukkukeitaalle. Kisat oli ONNEKSI vielä hallissa kun ilma oli todella huono. Ensimmäiseltä radalta HYL, mutta, mutta, toiselta agiradalta saatiin merkintä kisakirjaan. Tehtiin siis pyöreä 0, vaikka oli kyllä todella vaikea rata ja meidänkin suorituksesta voi sanoa että "vääntö nolla". No, ajassahan me edelleen hävitään muille, koska mä en annan Onnin tehdä juoksukontakteja niinkuin muut tekee vaan seisotan hetken siinä ettei ne ala lipsumaan, mutta sehän ei tässä vaiheessa haittaa mitään. Siltikin se tuntui niin hyvältä ja sehän oli siis neljäs nolla meille Onnin noustessa kolmos luokkaan viime elokuussa. :)
Aaltosen Mikko ja Edi meni myös kakkos luokassa ja molemmilta radoilta hyl, mutta hienoa menoa siltikin :)
Sunnuntaina aamusta Onnin ja Edin kans OKK:n hallille. Onnin kans ensin agirata josta hyl ja sitten hypäri josta mamman ohjausvirheestä 5.
Aaltosen Mikko ja Edi hypäriltä 10 jolla irtosi voitto, mutta agiradalta hyl. On se niin pienestä kii ;)
Ajelinpa sitten välillä kotiin ja vaihdoin koiraa. Onni jäi kotiin ja otin Sulon mukaan. Ensimmäistä kertaa startattiin Sulon kan hypärille. Alussa heti toisena esteenä rengas, josta Sulo juoksi ohi varmaan minun ohjausvirheestä. No, korjattiin se ja jatkettiin matkaa... sitten mammalla unohtu putkijarrutus ja hups Sulo hyppäsi yhden ylimääräisen hypyn josta siis hyl. Loppu rata mentiinkin todella hienosti ja täysin puhtaasti. Olen niin tyytyväinen tähän starttiin, todella HIENO hyl :)